Home » Te verwachten nestjes

Volgende zeugjes zijn zwanger !

* Deze zeugjes zijn zwanger of hoogzwanger

* Zwangere zeugjes trekken hier tijdig in op de kraamafdeling

* Op de kraamafdeling krijgen ze extra groenten om de jongen van voldoende vitaminen te voorzien. Ook controleren we onze zwangere zeugjes 2x per dag om te weten hoever ze staan in hun dracht en om tijdig op te vangen als er iets mis dreigt te gaan.

* Bij deze zeugjes tellen we dus vol spanning af naar de komst van hun nestje. Niet elke bevalling loopt goed af, dus we weten niet vooraf hoeveel jongen we verwachten en of alles goed zal gaan.

* We nemen geen reservaties aan voor jongen uit een bepaald koppel. We fokken nl vooral voor onszelf en nemen dan ook altijd de eerste keuze. Je kan wel aangeven dat je interesse hebt in een bepaalde combi. Moesten er daaaruit jongen beschikbaar komen, dan krijg je een seintje.

* Voor onze jonge cavia's kan je kijken op de pagina "overzicht jonge cavia's". Pas 1 of 2 weken na de geboorte geven we aan welke er beschikbaar komen voor reservatie. Zo hebben we zelf even tijd om te kijken welke we willen aanhouden. Je kan natuurlijk altijd je voorkeur laten weten, dan krijg je als eerste een seintje als je favoriete diertje beschikbaar komt.


Jelly en Zero zaten vanaf 02/03 samen.

Uit deze combi verwachten we enkel gladhaar jongen.