Home » US Teddy » Zeugen

Onze US Teddy zeugen : 

* Bij onze teddyzeugjes zitten nog verschillende andere kleurtjes, omdat we deze lijn nog maar recent hebben opgezet. Bedoeling is hieruit ook een volledig zwart/rood/witte lijn over te houden op termijn. Hiervoor gebruiken we onze bestaande zwart/rood/witte gladhaar lijn, waarin ook al verschillende dragers zitten. Voorlopig dus nog in combinatie met enkele "vreemde vogeltjes".  Nog wat werk aan de winkel, maar dat is natuurlijk net het leuke van deze hobby.


Zina x Simphony's Igor

Eigen fok


Zina x Simphony's Igor

Eigen fok


 Fleurtje x Simphony's Aladin

Eigen fok.


 Simphony's Arizina x Simphony's Goofy

Eigen fok.


Trixie van Indosie x Simphony's Goofy

Fokker : Eigen fok.


 Belle van Indosie x Simphony's Goofy
Fokker : Eigen fok.


Simphony's Goldy x Gladhaar (teddydrager)
Fokker : Eigen fok.


Eefje x Droopy

Fokker : Elise Lesy.


Eefje x Droopy

Fokker : Elise Lesy.


Gladhaar (teddydrager) x Gladhaar (teddydrager)

Fokker : Kim Bierens, BE


Gina x Alcatraz

Fokker : US Teddy Cavia Stalletje, BE.


Buitenbeentje : 

Angel x Pierrot

Fokker : Kim Bierens, BE.

Eefje is NIET raszuiver, vandaar een buitenbeentje want haar moeder is een teddydragende borstelcavia. Eefje heeft wel een mooi teddyvachtje, haar vader is een gladhaar teddydrager en haar grootmoeder aan vaderzijde is ook een US Teddy. Ze kwam hier wonen samen met haar nestje, ook mooie teddytjes, uiteraard uit een teddyvader. 

Ik ben altijd heel eerlijk met het doorgeven van gegevens. Jongen van haar gaan dus als knuffel, met vermelding erbij dat ze niet raszuiver zijn. Of we houden ze zelf aan, met in de afstamming ook de vermelding dat ze niet raszuiver zijn.