Home » Knuffels

Onze knuffel-caafjes

Natuurlijk zijn er in een caviastalletje ook altijd cavia's waar niet mee gefokt zal worden. Reden hiervoor kan zijn dat ze niet fokgeschikt zijn, maar toch mogen blijven.  Of dat ze al een aantal nestjes gehad hebben, of een zware bevalling waardoor we liever niet meer met hun fokken.  Ook beertjes die voldoende nakomelingen hebben of castraatjes.

Uitzonderlijk mag er nog eens een knuffeltje verhuizen, mits een gegarandeerde goede thuis.

Maar de meeste blijven dus echt hier wonen zolang ze rond hobbelen.


Maak kennis met onze knuffeltjes :


Susan

 Susan had als tweede nestje een zware bevalling, waardoor ze vervroegd op rust mag. 


Mora

Mora is een dochter van Susan. Ze heeft zelf 1 nestje gehad. Haar bevalling viel niet mee, jongen zijn er letterlijk uit gehaald moeten worden. Gelukkig hebben zowel moeder als jongen het gehaald. Maar na het grootbrengen van haar nestje wist Hanna al dat ze Mora niet meer wou inzetten voor de fok. Ze blijft hier dus rondscharrelen.


Castraatjes :

Moose

Dit is dus Moose, een choco/witte US teddy.  Hij is in 2014 geboren en naar hier gekomen met zijn maatje Dobby.  Ze zijn samen gecastreerd en mochten daarna bij de dames.  Jammer genoeg is zijn maatje Dobby op 10-08-2016 gestorven en is alleen Moose nog over van dit stel.  Hij doet het super bij de meiden ! 


Laurens

Laurens is ook een castraatje, geboren in 2015. Hij heeft een gladharige harem onder zijn hoede.  Hij is een zeer pittig ventje, dolgelukkig met zijn nieuwe taak.  Kleine Casanova !  Hij bromt en danst dat het een lieve lust is :-)


Barry

Deze knappe kerel is op 5-2-2018 in ons stalletje komen wonen. Hij is geboren op 24-10-2017 bij Caviastal Balou. Omdat hij daar niet ingezet zou worden voor de fok, mocht hij weg. Hier zal hij als castraatje tussen onze zeugjes mogen leven. Wat wenst zo'n kereltje nog meer ??  Hij is op 24-05-2018 gecastreerd en zit nu in zijn wachttijd tot hij bij de dames mag wonen...


Golden Nugget

Nugget is terug van weggeweest ... Hij was eerder als knuffel (hij kreeg daar Dylan als nieuwe naam) gaan samenwonen met een ander ventje, maar dat bleek niet te klikken. Dus mag hij hier terug tussen de meiden wonen. Nugget is een goud/witte sheltie, een van de eerste beertjes waar we terug mee opgestart zijn. We hadden toen ook nog slate/goud/witte caafjes, vandaar dus een goud/wit beertje. 

Meter van Golden Nugget : Annelotte.