Home » Knuffels

Onze knuffel-caafjes

Natuurlijk zijn er in een caviastalletje ook altijd cavia's waar niet mee gefokt zal worden. Reden hiervoor kan zijn dat ze niet fokgeschikt zijn, maar toch mogen blijven.  Of dat ze al een aantal nestjes gehad hebben, of een zware bevalling waardoor we liever niet meer met hun fokken.  Ook beertjes die voldoende nakomelingen hebben of castraatjes.

Uitzonderlijk mag er nog eens een knuffeltje verhuizen, mits een gegarandeerde goede thuis.

Maar de meeste blijven dus echt hier wonen zolang ze rond hobbelen.


Maak kennis met onze knuffeltjes :


Susan

 Susan had als tweede nestje een zware bevalling, waardoor ze vervroegd op rust mag.  Ze is één van de lievelingetjes van Hanna en zal dus nooit verhuizen.


Castraatjes :

Moose

Dit is dus Moose, een choco/witte US teddy.  Hij is in 2014 geboren en naar hier gekomen met zijn maatje Dobby.  Ze zijn samen gecastreerd en mochten daarna bij de dames.  Jammer genoeg is zijn maatje Dobby op 10-08-2016 gestorven en is alleen Moose nog over van dit stel.  

Moosje is momenteel ons oudste castraatje dat hier nog aan het "werk" is. Hij is een echt schatje dat altijd als eerste naar je toe komt.


Barry

Deze knappe kerel is op 5-2-2018 in ons stalletje komen wonen. Hij is geboren op 24-10-2017 bij Caviastal Balou. Omdat hij daar niet ingezet zou worden voor de fok, mocht hij weg. Hier zal hij als castraatje tussen onze zeugjes mogen leven. Wat wenst zo'n kereltje nog meer ??  Hij is op 24-05-2018 gecastreerd en mag nu de dames charmeren.

Barry zal binnenkort verhuizen naar een nieuwe zeugengroep.


Meter van Golden Nugget : Annelotte.

Golden Nugget

Nugget is terug van weggeweest ... Hij was eerder als knuffel (hij kreeg daar Dylan als nieuwe naam) gaan samenwonen met een ander ventje, maar dat bleek niet te klikken. Dus mag hij hier terug tussen de meiden wonen. Nugget is een goud/witte sheltie, een van de eerste beertjes waar we terug mee opgestart zijn. We hadden toen ook nog slate/goud/witte caafjes, vandaar dus een goud/wit beertje.