Home » Koppels

Onze verliefde koppels

 

 

Hier kan je opvolgen welke cavia's een koppel vormen en of ze zwanger zijn.

 

Onze zeugjes gaan pas de eerste keer bij de beer als ze minstens 950 gram wegen. 

Normaal zitten onze jonge zeugjes al ruim over 1 kg voordat ze gekoppeld worden.

We zorgen voor voldoende rust tussen de nestjes en onze zeugjes gaan ook tijdig met "pensioen". 

Zeugjes waar we een aantal nestjes mee gehad hebben, worden ofwel doorgehouden in onze knuffelgroep, of mogen bij gelegenheid verhuizen met een jong zeugje als gezelschapsdame. 


Gladhaar koppels

10-05 : Zendaya is gaan inwonen bij Anderson. Ze kunnen het al meteen redelijk goed vinden, dus dat komt wel in orde met dat stelletje.

Status : … in afwachting.


11-04 : Justy was vandaag zo vreselijk herrie aan het schoppen in de zeugengroep, echt niet normaal. Dus hup, de weegschaal in en eens kijken of ze aan een beer toe was. En daarmee heeft Flash nu dus een nieuw zeugje te pakken. Nu heeft ze een andere bezigheid dan de rest van de zeugen op stang te jagen. 

Status : Zwanger !


6-04 : Sunflower is ingetrokken bij Garfield. De twee konden het meteen goed met mekaar vinden. Garfield was blij met zijn gezelschap, want hij had een tijdje alleen gezeten. Maar nu is het dus weer feest voor hem. Dit is voor Garfield zijn eerste zeugje dat hij hier mag dekken. 

Status : … in afwachting.


Langhaar koppels

25-05 : Bandit zat nog maar net samen met een nieuw zeugje, maar omdat Lexi onverwacht mocht verhuizen, heeft hij nu nieuw gezelschap. Safira had vorig jaar haar eerste nestje en gaat nu voor een tweede. Bandit gaat dat zeker klaarspelen ;-)

Status : … in afwachting.


16-05 : Xia en Beatle gaan samen voor een eerste nestje, beide zijn nog jonkies. Hier kon trouwens nog wel eens een verrassing uitrollen qua kleur, afwachten...

Status : … in afwachting.


13-05 : Tessa en Dexter vormden eerder al eens een koppel. Helaas is het toen misgelopen en heeft Tessa de jongen verworpen. Ze gaat nu voor een tweede poging, hopelijk lukt het deze keer wel.

Status : … in afwachting.


10-05 : Iza en Caspian vormden eerder al een koppel. Ze kregen 3 jongen, die alle drie hier zijn blijven wonen : Zara, Ziva, Zylion. Never change a winning team... dus ze mogen nog een keertje proberen.

Status : … in afwachting.


10-05 : Ook Ay-Su en Hymani vormden kregen vorig jaar al een nestje. Er is toen maar 1 jong geboren, maar ook zij is hier blijven wonen, onze Xia. We doen nu dus nog een tweede poging met dit stelletje. (binnenkort ook een nieuwe foto van Hymani, hier was hij nog een opgroeiende beer. Ondertussen ziet hij er heel anders uit.)

Status : … in afwachting.


14-04 : Lancelot heeft gezelschap van Britta. Ik had haar in eerste instantie samen gezet met Dexter. Maar omdat de kleuren van Lancelot een stuk donkerder zijn dan die van Dexter hebben we nog snel geruild. Britta is al vrij licht met haar buff-streepje ertussen, dus gaan we voor een fellere kleur.

Status : … in afwachting.


22-03 : Bandit heeft voor de tweede keer een zeugje bij zich wonen. Onze Wicket gaat voor haar eerste nestje, ze is al aardig op gewicht.

Status : Hoogzwanger !


23-02 : Denley heeft een "groen blaadje" te pakken, want Tiaga gaat voor haar eerste nestje. Ze is niet helemaal gek van Denley, maar ik denk dat het nog wel zal bijtrekken over een tijdje. Denley kan wat opdringerig zijn en voor zo'n jong ding is dat natuurlijk wennen.

Status : … in afwachting.


Teddy koppels

25-03 : Belle en Trixie wonen samen bij Goofy. Onze Goofy mag éénmalig deze twee dames dekken en gaat daarna voor castratie. Voor alle drie is het een eerste keer.

Status : HoogZwanger !


25-03 : Trixie en Belle wonen samen bij Goofy. Onze Goofy mag éénmalig deze twee dames dekken en gaat daarna voor castratie. Voor alle drie is het een eerste keer.

Status : HoogZwanger !


26-03 : Ook Igor heeft een zeugje te pakken. Eigenlijk als test, om te kijken of Joyce mogelijk toch teddydragend is. Zo niet, dan hebben we toch met zekerheid jonge dragertjes. Afwachten wat dit gaat geven ...

Status : Hoogzwanger !


14-04 : Booster is nog een jonkie, maar ik had niemand om hem gezelschap te houden. Dus mag Maxie bij hem inwonen. Zij is een volwassen zeug en teddydragend. Moest hij haar dekken, dan mag dat, maar niets moet. In elk geval heeft hij nu wel gezelschap in zijn hok en wie weet ontdekt hij binnenkort wel dat het een dame is.  Maxie is wel voorzichtig met hem, dus dat is wel fijn.

Status : … in afwachting.